Mervi Salo

Asianajaja, HTM

Salo on koulutukseltaan oikeustieteen maisteri Helsingin yliopistosta (2008) ja hallintotieteen maisteri Joensuun yliopistosta (2008). Salo on ennen oman toimiston perustamista työskennellyt asianajoalalla hoitaen erityisesti rikosasioita, konkursseja sekä lasten huoltoon, tapaamisoikeuteen, asumiseen ja elatukseen liittyviä riita-asioita. Salo on useamman vuoden työskennellyt lisäksi maistraatin edunvalvontayksikön tarkastajana sekä opiskeluaikoinaan syyttäjänvirastossa ja käräjäoikeudessa.

Oman toimiston perustettuaan vuonna 2015 Salo on keskittynyt yksinomaan rikos- ja lapsioikeuteen, joissa hänen vahvuutensa ovat. Salo toimii paljon edunvalvojana tilanteissa, joissa lapsi on väkivalta- tai seksuaalirikosten kohteena.


Salo on merkitty Suomen Asianajajaliiton sovintomenettelylautakunnan pitämään sovittelijaluetteloon.

Salo kuuluu Asianajajaliiton lisäksi Insolvenssioikeudelliseen yhdistykseen, Suomalaiseen Lakimiesyhdistykseen, Insol Internationaliin ja Suomalaiseen kriminalistiyhdistykseen, josta viimeisimmän hallituksessa hän on. Lisäksi Salo on toiminut Suomen Asianajajaliiton rikosprosessioikeuden asiantuntijatyöryhmän jäsenenä.

 

Annamaria Ahti

Toimistoassistentti, oikeustieteiden opiskelija

Toimiston Tukholmassa oikeustieteitä opiskeleva enkeli.


Olga Larinkari 

Toimistoassistentti, oikeustieteiden opiskelija

Helsingissä oikeustieteitä kohta neljättä vuotta opiskeleva rikosoikeuden ihmelapsi. Selvittäessään oikeudellisia ongelmia kääntää kaikki kivet ja kannot ja töillään on saanut korvausvaatimukset läpi, syytteet hylätyksi ja juttuja valitusluvalle korkeimpaan oikeuteen.


Allu ja Lilli

Allu on Venäjältä pentuna pelastettu löytökoira ja Lilli on kasvamassa oleva saksanpaimenkoiranpentu, jotka huolehtivat toimiston asiakkaiden viihtyvyydestä ja turvallisuudesta.